Go Back
Spausdinti
beigelis su lašiša ir kaparėliais

Beigeliai su lašiša

Šiam receptui labai rekomenduojame naudoti naminius riestainius pagal mūsų receptą

Pasiruošimas 5 minutes
Ant stalo per 5 minutes
Pamaitins 2

Ingredientai

  • 2 riestainiai (beigeliai)
  • 2 šaukštai kreminio sūrio
  • 1 šaukštas kaparėlių
  • 60 g rūkytos lašišos
  • keli lašai citrinos sulčių
  • šiek tiek šviežių krapų
  • pusės saujos rukolos

Gamybos eiga

  1. Beigelį perpjauname per pusę ir paskrudiname.

  2. Ant vienos pusės tepame kreminį sūrį, dėdame plonai pjaustytą rūkytą lašišą, kaparėlius ir rukolą. Užpilame kelis lašus citrinos sulčių ir apibarstome šviežiais krapais.

  3. Uždengiame likusia riestainio puse ir patiekiame. Puikaus skonio užkandis paruoštas!

Patarimai

Siūlome paekspermentuoti ir šį beigelį papildyti raudono svogūno griežinėliais ar šviežiais agurkais.