Sukurta vegetarams, bet mėgausis ir mėsos megėjai.
Šio burokėlių karpačio sudedamąsias dalis galima pasiruošti gerokai iš anksto. Nenuluptus burokėlius suvyniojame į foliją (po vieną), įpilame po kelis lašus vandens ir pašauname į iki 190°C įkaitintą orkaitę. Kepame apie 45 minutes arba kol burokėliai gerokai suminkštėja.
Atvėsusius burokėlius nulupame ir labai plonai supjaustome. Taip paruošti burokėliai gali stovėti užtengti šaldytuve iki 3 dienų.
Pasiruošiame padažą. Į indą beriame labai smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką. Įspaudžiame apelsino sulčių ir sumaišome kartu su likusiais padažo ingridientais. Leidžiame padažui pastovėti bent 20 minučių, kol susimaišys skoniai.
Konstruojame karpačio. Lėkštėje gražiai išdėliojame plonai pjaustytus burokėlius, pašlakstome padažu ir apibarstome smulkintu ožkos sūriu, graikiniais riešutais ir rukola.