Jie visai kitokie, negu įprastiniai, kepti keptuvėje. Tokie purūs ir lengvai paskrudę. Jums patiks!
Šie blynai labai paprastai pagaminami, tad nieko nelaukdami sudedame visus ingridientus (išskyrus sviestą ir pagardus, kuriais dekoruosime) į maisto trintuvą (blenderį) ir triname 15-20 sekundžių.
Išplaktą tešlą paliekame pastovėti 20 minučių, kad miltai kuo geriau išbrinktų.
Šį kartą mes kepėmė vieną didelį blyną, tad ant viryklės statome keptuvę su storu dugnu (rekomenduojame špižinę), dedame sviestą ir, juo ištrynę keptuvės kraštus, paliekame ištirpti.
Kuomet sviestas ištirpsta, supilame blynų tešlą ir su visa keptuve dedame į jau įkaitintą orkaitę (220 laipsnių). Kepame 20 minučių.
Kol blynas kepa, stebime kaip gražiai jis kyla.
Leidžiame šiek tiek apskrusti ir, išėmę iš orkaitės, patiekiame su vaisiais, klevų sirupu, uogienėmis, jogurtu ar kitais pagardais.