Puikiausi meksikietiški nachos su visu kalnu daržovių ir kalakutiena.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, suberiame kalakutieną ir gausiai apibarstome prieskonių mišiniu. Kepame 5-8 minutes, kol mėsa gražiai apskrunda.
Kepimo skardą išklojame sviestiniu popieriumi, beriame kukurūzų traškučius, ant viršaus beriame apkeptą kalakutieną, kūbeliais pjaustytus pomidorus, paprikas, svogūną, nusunktas konservuotas pupeles, konservuotus jelapenus. Jei ingredientų dar liko - darome antrą sluoksnį. Po to uždedame kelis šaukštus grietinės ir, apibarstę tarkuotu sūriu, dedame į 200 laipsnių orkaitę dešimčiai minučių.
Kuomet apskrunda, ištraukiame ir apibarstome smulkintais ridikėliais, svogūnų laiškais ir šviežia kalendra.
Patiekiame su mėgstamu salsa padažu.