Pusryčiai, kurie kaipmat pakels jus iš lovos!
Tortiliją ištepame salsos ar pomidorų padažu, ant viršaus beriame konservuotas pupeles ir/ar kukurūzus. Tuomet labai gausiai apibarstome tarkuotu čederio sūriu (būtent šiame recepte rekomenduojame čederį) ir išdėliojame ispaniškos čiorizo griežinėlius.
Tuomet tokį tortilijos 'tortą' kepame 10 minučių 200 laipsnių kaitros orkaitėje, kol apskrus.
Keptuvėje išsikepame kiaušinius. Kiaušiniai gali būti kepti, išplakti ar virti be lukšto - čia jau kiekvieno pasirinkimas. Šiam patiekalui mes dažniausiai renkamės keptus su skystu tryniu.
Kol kepa kiaušiniai, galime pasigaminti labai greitas salotas. Vyšninius pomidorus perpjauname pusiau ir sumaišome inde su smulkintais jelapenais, šviežia kalendra ir mažais svogūno kūbeliais. Salotas pagardiname druska, pipirais ir laimo sultimis.
Kuomet tortilija apskrunda, traukiame ją lauk, dedame į didelę lėkštę, ant viršaus uždedame keptus (ar be lukšto virtus) kiaušinius, mūsų greitas pomidorų salotas ir šiek tiek salsos padažo.
Jei skonių dar mažai, patiekalą galima pagražinti svogūnų laiškais, ridikėliais ir prinokusio avokado kūbeliais.