Tiesiog WOW. Nuo šiol tai mūsų patys skaniausi spagečiai.
Keptuvėje ant žemos kaitros įkaitiname alyvuogių aliejų ir suberiame stambiai maltus juodus pipirus.
Kepame kelias minutes, kol pipirai pradeda spragsėti ir nuimame nuo kaitros.
Tuo pačiu metu pasūdytame vandenyje išverdame spagečius.
Kuomet makaronai išverda, į keptuvę pilame 4 šaukštus vandens, kuriame virė makaronai. Šis vanduo krakmolingas ir padės padažui sutirštėti.
Keptuvę sugrąžiname ant vidutinės kaitros, į ją dedame sviestą, tarkuotą sūrį ir nukoštus išvirusius makaronus (pasiliekame dar šiek tiek vandens - jo gali prireikti). Viską gerai išmaišome ir kaitiname, kol išvirs sūris ir padažas apsivels apie makaronus. Jei trūksta drėgnumo - pilame dar kelis šaukštus vandens, kuriame virė spagečiai.
Patiekiame su tarkuotu sūriu ir pagardiname druska bei pipirais.