Pirmiausia pasiruošiame kruasanus: juos perpjauname išilgai, apibarstome druska, pipirais ir šiek tiek paskrudiname ant įkaitusios keptuvės (nepilame aliejaus, nes šie kepiniai savyje turi pakankamai sviesto) – skrudinkite tumpai, kadangi jie greitai gali pradėti svilti.
Tuomet į atskirą puodą dedame sviestą ir įmušame kiaušinius. Kaitiname ant mažos kaitros ir nuolat maišome, kol sviestas ištirps, o kiaušiniai iškeps. Labai svarbu kiaušinių neperkepti (tobula konsistencija, kuomet kiaušiniai jau iškepę, tačiau dar šiek tiek drėgnoki ir nesušokę į didelius gumuliukus).
Į iškepusią kiaušinienę beriame šiek tiek druskos, pipirų ir smulkintų laiškinių česnakų. Ant kruasano puselės uždedame rūkytos lašišos ir viską užklojame iškepta skystoka kiaušiniene. Patiekiame su kavos puodeliu.