Labai gardžiai gardžios salotos.
Pasiruošiame salotų padažą. Inde sumaišome pašildytą medų su vyno actu, garstyčiomis, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
Nulupame mangą ir supjaustome kūbeliais. Avokadą perpjauname pusiau, išimame kaulą ir, taip pat, supjaustome kūbeliais (paaiškinimas kaip lengviausiai supjaustyti avokadą: čia). Agurkus ir svogūną supjaustome pusžiedžiais.
Salotą supjaustome plonomis juostelėmis, čili pipirą ir kalendrą susmulkiname.
Visas paruoštas daržoves ir vaisius beriame į salotinę.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitiname šlakelį alyvuogių aliejaus ir sudedame kepti atitirpintas krevetes (jei naudojame nevirtas). Kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės, taip pat pabarstome šiek tiek druskos ir pipirų.
Iškepusias krevetes dedame į paruoštą salotinę, ant viršaus pilame padažą ir viską gerai išmaišome.
Šios krevečių salotos skaniausios dar šiltos, tad valgome nieko nelaukdami.