Go Back
Spausdinti
Kubietiskas-mazas

Kubietiškas sumuštinis

Garsusis sumuštinis iš Kubos. Jei patiko filmas the Chef - patiks ir šis sumuštinis.

Pasiruošimas 5 minutes
Kepimo trukmė 5 minutes
Ant stalo per 10 minutes
Pamaitins 2

Ingredientai

  • 1 nedidelis batonas (naudojame minkštą, kaimiško stiliaus batoną su plona plutele)
  • 4 šaukštai lietuviškų garstyčių (švelnių)
  • kelios riekelės guodos sūrio
  • keli marinuoti agurkėliai
  • keli griežinėliai virto kumpio
  • 1-2 šaukštai sviesto
  • daug kubietiškos kiaulienos

Gamybos eiga

  1. Pirmiausia batoną perpjauname išilgai, ir vidines puses ištepame garstyčiomis ir abi puses išklojame sūriu.

  2. Ant apatinės pusės dedame pjaustytą kubietišką kiaulieną, virto kumpio griežinėlius ir plonai pjaustytus agurkėlius. 

  3. Uždengiame viršutine riekele, išorines puses ištepame sviestu ir prispaudę skrudiname keptuvėje arba sumuštinių keptuvėje.

  4. Patiekdami perpjauname į dvi dalis.