Go Back
Spausdinti
Meksikietiškos salotos

Meksikietiškos salotos su žuvies kepsneliais

Tikrai puiki mintis!

Pasiruošimas 5 minutes
Kepimo trukmė 20 minutes
Ant stalo per 25 minutes
Pamaitins 2

Ingredientai

  • 1/2 avokado
  • 1 pomidoras
  • 1/3 ilgavaisio agurko
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 1/2 skardinės konservuotų pupelių
  • 1 nedidelė skardinė konservuotų kukurūzų
  • 400 gramų Esva žuvies file kepsnelių džiuvesėliuose (rekomenduojame būtent šiuos)
  • šiek tiek šviežios kalendros
  • 1 laimo sulčių
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • druskos ir pipirų

Gamybos eiga

  1. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros. Ant kepimo skardos sudedame žuvies kepsnelius, šiek tiek apšlakstome aliejumi. Kepame 20 minučių, kol gražiai apskrunda. 

  2. Gaminame salotas: agurką, pomidorą, papriką ir svogūną supjaustome nedideliai kūbeliais. 

  3. Konservuotas pupeles ir kukurūzus šiek tiek praskalaujam švariu vandeniu.

  4. Avokadą supjaustome kūbeliais, o kalendrą susmulkiname. 

  5. Į didelį indą beriame visus paruoštus salotų ingridientus, gardiname druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir šviežio laimo sultimis. 

  6. Patiekiame su iškepusiais žuvies kepsneliais.