Patiekalas, tinkantis tiek greitai vakarienei, tiek savaitgalio ar šventiniems pietums.
Karpio pjausnius išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje prieš kepimą bent vieną valandą.
Tuomet vieną kepsnių pusę ištepame dižono garstyčiomis, pagardiname druska, pipirais. Pjausnius guldome į kepimo popieriumi išklotą skardą, garstyčiomis ištepta puse į žemyn.
Po to pasiruošiame daržoves. Bulves nuskutame ir supjaustome kąsnio dydžio griežinėliais, morkas ir porus pusžiedžiais. Viską išdėliojame kepimo skardoje šalia žuvies.
Taip pat įdedame išilgai perpjautą česnako galvą, kelias citrinos skilteles ir kekinius vyšninius pomidorus.
Viską pagardiname druska, pipirais ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame 45 minutes 180 laipsnių orkaitėje.