-
Obuolių sultis sumaišome su stambiai pjaustytu imbieru ir 1 česnako skiltele. Gautame marinate marinuojame kengūrieną 20-30 min.
-
Atskirame inde sumaišome sojos padažą, ryžių actą, citrinos sultis.
-
Pusę gauto padažo sumaišome su smulkintu svogūnu ir susmulkinta česnako skiltele. Paliekame marinuotis bent 15 min.
-
Kengūrieną nusausiname, pagardiname druska ir pipirais.
-
Keptuvę įkaitiname iki maksimalios kaitros, pilame šlakelį kepimo aliejaus ir apkepame kengūrieną iš abiejų pusių po 30 sekundžių.
-
Apkeptą mėsą suvyniojame į foliją ir palaikome 10 min. Tada išvyniojame ir supjaustome 3-4 mm storio griežinėliais.
-
Mėsos griežinėlius patiekiame lėkštėje, apšlakstome padažu, ant viršaus uždedame marinuotų svogūnų, smulkintų laiškinių česnakų ir ridikėlių griežinėlių