-
Sausoje keptuvėje paskrudiname riešutus (apie 3 min), kad taptų kvapnūs ir traškūs.
-
Vidutinės kaitros keptuvėje, ant šlakelio alyvuogių aliejaus pakepti smulkintą svogūną (apie 2 min.).
-
Suberti smulkintą česnaką, griežinėliais pjaustytus grybus ir pakepti dar 2 min.
-
Supilti vyną ir patroškinti 3-4 min, kol vynas nugaruos.
-
Supilti grietinėlę, ir pakaitinti 3-4 min, kol sutirštės.
-
Tuo tarpu pasūdytame vandenyje išvirti makaronus. Virti 2 min trumpiau, negu nurodyta ant pakuotės.
-
Į padažą suberti išvirtus makaronus, supilti apie 100ml vandens, kuriame virė makaronai. Dar įdėti saują špinatų, kubeliais pjaustytą brie sūrį, pagardinti druska, pipirais. Kaitinant maišyti apie 2 min, kol padažas sutirštės.
-
Suberti smulkintus graikinius riešutus, viską išmaišyti.
-
Patiekti su smulkintomis petražolėmis.