Egzotiškos ir labai skanios salotos su greipfrutu.
Pasiruošimas10minutes
Kepimo trukmė5minutes
Pamaitins2
Ingredientai
1pomelo greipfrutas
šviežia mėta
šviežia kalendra
šviežias bazilikas
1raudonas svogūnas
2šaukštai rudo cukraus
3šaukštai žuvies padažo
1,5laimo sultys
1nedidelis čili
4šaukštai kokoso drožlių
Gamybos eiga
Pasigaminame padažą. Inde sumaišome cukrų su laimo sultimis, žuvies padažu ir smulkintu čiliuku.
Sausoje keptuvėje pakepame kokoso drožles, kol paruduoja.
Pomelo greipfrutą nulupame, išlukštename segmentus iš odos ir suplėšome nedideliais gabalėliais.
Inde sumaišome smulkintas žoleles, juostelėmis pjaustytas daržoves, greipfruto gabalėlius su padažu ir skrudintomis kokoso drožlėmis, viską gerai išmaišome.
Patarimai
Priklausomai nuo jūsų šaldytuvo turinio šias salotas galima papildyti ir kitomis daržovėmis: morka, agurku, paprika, svogūnų laiškais, žirnių ankštimis bei virtomis ar keptomis krevetėmis.