-
Inde sumaišyti, vandenį su mielėmis ir cukrumi, palaikyti 10min.
-
Kitame inde sumaišyti miltus su druska, aliejumi, kiaušiniais ir grietine. Supilti vandens ir mielių mišinį.
-
Minkyti tešlą. Jei tešla gaunasi labai skysta - dėti dar šiek tiek miltų.
-
Tešlą kildinti 1 val. uždengus.
-
Keptuvėje pakepti šoninę su svogūnais, sudėti raugintus kopūstus, tarkuotą morką, kmynus. Pagardinti druska ir pipirais.
-
Iškočioti tešlą (apie 1/2 cm storio) ir supjaustyti į 10 cm skersmens apskritimus.
-
Į kiekvieno apskritimo centrą įdėti po 1 šaukštą įdaro ir užspausti kraštus.
-
Sudėti paruoštas bandeles ant kepimo popieriaus, uždengti aliejuota plėvele ir leisti pakilti dar 1 val.
-
Kepti 25-30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
-
Kuomet iškeps - patepti lydytu sviestu.