Pats geriausias karštas sumuštinis su kumpiu ir sūriu.
Duoną ar bagetę perpjauname išilgai ir apatinę pusę gausiai ištepame saldžiomis garstyčiomis.
Keptuvėje pakepiname Švarcvaldo kumpio juosteles, kad šiek tiek apskrustų ir sudedame į popieriniu rankšluosčiu išklotą lėkštę, kad susigertų riebalų perteklius.
Toje pačioje keptuvėje apkepiname plonais griežinėliais supjaustytą svogūną.
Ant garstyčiomis išteptos duonos pusės išdėliojame skrudintą kumpį, pjaustytą Limburger sūrį, apkeptus svogūnus ir galiausiai uždedame šiek tiek špinatų ar rukolos. Uždengiame viršutine duonos puse ir 5 minutes paskrudiname elektrinėje sumuštinių keptuvėje ar ant keptuvės, kad šiek tiek sušiltų ir išsilydytų sūris.