Tiesiog nuostabaus skonio, orkaitėje keptas sūrio pyragas.
Plakimo inde išplakame cukrų su kreminiu sūriu. Plakame kelias minutes, kol ištirpsta cukrus ir nebelieka grumstelių.
Tuomet plakant įmušame kiaušinius (po vieną) ir paplakame dar kelias minutes, kol tešla tampa vientisa.
Į tešlą supilame grietinėlę, druską, vanilės ekstraktą/esenciją arba sėklas iš vanilės ankšties ir plakame 30 sekundžių.
Ant tešlos viršaus tolygiai išbarstome miltus ir paplakame dar 30 sekundžių, kol miltai išsimaišo.
Pyrago kepimo skardos dugną ir kraštus ištepame sviestu. Taip pat sviestu ištepame didelį kepimo popieriaus lapą, kuriuo išklosime kepimo skardą. Lapas turi būti pakankamai didelis, kad uždengtų skardos dugną ir šonus. Kepimo popierių klojame sviestuota puse žemyn (sviestas padės lapui prilipti prie skardos), prispaudžiame, kad priliptų ir kruopščiai išlyginame, kad neliktų burbuliukų.
Į kepimo forma supilame cheesecake'o tešlą ir kepame 200 laipsnių kaitros temperatūroje 65 minutes.
Prieš valgant leidžiame atvėsti bent 1 valandai, o geriausia - šaldytuve per naktį.