-
Ryžius nuplauname tekančiu vandeniu ir užmerkiame bent 2 valandoms (užmerkus galima palikti per naktį).
-
Ryžius nukošiame, suvyniojame į rankšluosti ar marlę ir verdame ant garų 20 min.
-
Puode pakaitiname 200ml kokosų pieno su 3 šaukštais cukraus ir 1/2 šaukštelio druskos.
-
Išsigarinusius ryžius sumaišome su kaitintu kokosų pienu, uždengiame ir leidžiame pastovėti bent 20 min.
-
Puode pakaitinti likusį kokosų pieną su 3 šaukštais cukraus, 1/2 šaukštelio druskos ir kukurūzų krakmolu (krakmolą išmaišome atskirame inde su keliais šaukštais kokosų pieno ir tik tada supilame į bendrą puodą, kad nesusidarytų gumuliukai). Paverdame 3 minutes maišant ant vidutinės kaitros, kol sutirštėja.
-
Sausoje keptuvėje paskrudiname sezamo sėklas, kol paruduoja (apie 5 min).
-
Ryžius patiekiame apšlakstę šiltu kokosiniu padažu ir skrudintomis sezamų sėklomis. Šalia išdėliojame mango gabalėlius.