-
Sausoje keptuvėje paskrudiname kokoso drožles (apie 5-8 min),
-
Džiovintus ananasus užpilame karštu vandeniu, uždengiame ir palaikome 10 min, kad suminkštėtų.
-
Blenderyje sumulkiname datules, 50g kokoso drožlių, džiovintus ananasus, smulkintą kardamoną, tarkuotą laimo žievelę, laimo sultis bei žiupsnelį jūros druskos.
-
Peiliu stambiai sukapojame riešutų ir spanguolių mišinį.
-
Vidutinės kaitros keptuvėje ištirpiname ghee sviestą, ant jo pakepame smulkintus riešutus ir spanguoles, kol apskrus (5 min).
-
Į tą pačią keptuvę sudedame sumaltą džiovintų vaisių mišinį, viską pakepame maišydami (apie 5-8 min).
-
Mišinį sudedame į lėkštę, kad atvėstų.
-
Kuomet pravėsta - formuojame rutuliukus, juos išvoliojame skrudintose migdolo drožlėse ar sezamo sėklose.