Kur juos panaudoti? Uždėkite gabalėlį ant keptos žuvies ar mėsos, įmaišykite į kepinamas daržoves, naudokite gamindami padažus ar tiesiog tepkite ant šviežios naminės duonos.
Pasiruošimas15minutes
Pamaitins12
Ingredientai
Česnakinis sviestas
100g“DVARO” sviesto
10gsmulkintų petražolių lapelių
2smulkintos česnako skiltelės
šiek tiek tarkuotos citrinos žievelės
druska ir pipirai
Su citrina ir krapais
100g“DVARO” sviesto
tarkuota 1 citrinos žievelė
nedidelis pundelis šviežių krapųsusmulkintų
druska ir pipirai
Su parmezanu ir rūkyta paprika
100g“DVARO” sviesto
10gtarkuoto parmezano
1/2šaukštelio maltos rūkytos paprikos
Su krienais ir saulėje džiovintais pomidorais
100g“DVARO” sviesto
10gsaulėje džiovintų pomidorųsusmulkintų
1šaukštas krienų
druska ir pipirai
Su baravykais ir pipirais
100g“DVARO” sviesto
10gdžiovintų baravykųužpilti karštu vandeniu, palaikyti 20 min, susmulkinti
1šaukštelis stambiai grūstų juodų pipirų
Su apelsinais ir cinamonu
100g“DVARO” sviesto
1šaukštas cukraus
žiupsnelis cinamono
tarkuota 1 apelsino žievelė ir 2 šaukštai sulčių
šiek tiek smulkintų graikinių riešutų
Gamybos eiga
Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kol suminkštės.
Permaišome su norimais ingredientais.
Dedame ant kepimo popieriaus ar maistinės plėvelės.
Suvyniojame į ritinėlį.
Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Po to galima užsišaldyti.