Tikras skanumynas iš Korėjos.
Jautienos faršą sumaišome su sojos padažu, skrudintų sezamų aliejumi, cukrumi ir smulkintu česnaku. Paliekame pastovėti 30 minučių. Po to kepame šiek tiek aukštesnėje, nei iki vidutinės temperatūros įkaitintoje keptuvėje, kol mėsa gražiai apskrunda. Iškepusį faršą išberiame į lėkštę, išklotą popieriniu rankšluosčiu, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.
Špinatus suberiame į puodą su verdančiu vandeniu ir paverdame 2 minutes. Tuomet nukošiame ir nuplauname šaltu vandeniu. Kuomet špinatai atvėsta, labai gerai išgrežiame vandenį ir nusausiname. Po to stambiai supjaustome ir sumaišome inde su sezamų aliejumi, sezamo sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais.
Morką ir baltąjį ridiką supjaustome plonomis juostelėmis ir pakepame 2-3 minutes keptuvėje ant šlakelio aliejaus, kol truputį suminkštėja. Iškepusias daržoves išimame iš keptuvės į indą.
Taip pat išverdame ryžius. Kol verda ryžiai, keptuvėje iškepame kiaušinius.
Atskirame inde pasigaminame padažą, sumaišydami visus padažo ingridientus.
Kai jau viskas paruošta, į serviravimo lėkštę krauname ryžius, ratu išdėliojame kepintas daržoves, šiltus špinatus, karamelizuotą jautieną. Taip pat čia labai tinka mūsų rekomenduojamas kimchi (fermentuoti korėjietiški kopūstai). Ant viršaus uždedame keptą kiaušinį ir gausiai apšlakstome padažu.
Korėjietiškas bibimbap valgomas lazdelėmis, sumaišant visus lėkštėje esančius ingridientus tarpusavyje su padažu ir, jei reikia, užsipylus šiek tiek papildomo sojos padažo.