Šis itališko stiliaus troškinys patiks net ir išrankiausiems žuvies mėgėjams.
Troškinys gaminasi ypač lengvai, tad nenustebkite.
Į puodą, kuriame gaminsime troškinį, pilame šlakelį aliejaus ir jį įkaitiname. Į įkaitusį aliejų suberiame smulkiai supjaustytą šoninę ir pakepame. Kuomet apskrunda, išimame iš puodo.
Į tą patį puodą suberiame kūbeliais pjaustytą svogūną ir kepame kelias minutes.
Kai svogūnas suminkštėja, suverčiame konservuotus pomidorus, pomidorų tyrę, stambiai pjaustytas bulves. Taip pat supilame sultinį, vorčesterio padažą, džiovintą čili pipirą bei lauro lapus. Uždengiame ir padažą paverdame 45-50 minučių, kol išvirs bulvės.
Kai bulvės yra beveik išvirusios, į padažą suberiame kūbeliais pjaustytą šamo filė, šaldytus žirnelius ir viską paverdame 10-15 minučių.
Apibarstome smulkintomis šviežiomis petražolėmis, ankščiau paskrudinta šonine ir valgome su šviežia duona ar bandele.