Užkandžiai, kurie nustebins jūsų svečius, arba taps viena iš skaniausių ir jaukiausių jūsų vakarienių
Į maisto trintuvą sudedame džiūvėsėlius, česnaką, kaparėlius, 6 ančiuvių filė, petražolių lapelius (be kotelių) ir vyno actą. Pagardiname druska ir pipirais. Sutriname iki vientisos masės. Tuomet supilame alyvuogių aliejų ir dar šiek tiek pamalame.
Marinuotas paprikas perpjauname išilgai, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir išdėliojame į lėkštę. Ant viršaus užpilame pasigamintą padažą ir papuošiame likusiomis ančiuvių filė.
Medų ištirpiname, sumaišome su aštriu padažu, pagardiname druska ir pipirais.
Į lėkštę sudedame rikotą, ant viršaus užpilame medaus ir čili padažo mišinį bei apibarstome migdolų skiedrelėmis.
Patiekiame su skrudinta ciabatta.
Į lėkštę dedame kelis šaukštus pesto padažo. Ant viršaus dėliojame skiltelėmis ar griežinėliais pjaustytus pomidorus ir persikus. Dedame buratą, o ant jos dar šiek tiek pesto padažo, druskos ir pipirų. Galiausiai apibarstome kedrinėmis pinijomis bei šviežiais baziliko lapeliais.
Sūrį supjaustome riekelėmis ir patiekiame su džemu bei riešutais.
Gražiai Išdėliojame pjaustytas mėsytes, artišokus, uogas, riešutus, duonos lazdeles ir rukolą.