Tobulai skanus pyragas, kuris labai tinka pusryčiams ir ne tik!
Pomidorus supjaustome griežinėliais ir sudedame į indą. Apibarstome druska, išmaišome ir išdėliojame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų perteklines sultis (galetė taps traškesnė).
Iškočiojame tešlą (apie 5-7 mm storio) ir perkeliame ant kepimo popieriaus
Tešlą ištepame kiaušinio plakiniu (tik paliekame užlenkimui kokius 3 cm nuo kraštų neteptus), pabarstome smulkintu česnaku ir čiobreliu. Ant viršaus dedame tarkuotą/smulkintą sūrį ir gražiai sudedame pomidorų griežinėlius.
Pabarstome druska, pipirais. Tuomet užlenkiame kraštus, lengvai prispaudžiame ir patepame juos kiaušinio plakinio
Galetę su visu kepimo popieriumi perkeliame į lėkštę ir dedame į šaldytuvą atvėsti 10-15 min.
Po to kepame 200 laipsnių kaitros orkaitėje 50 minučių.
Prieš pjaustant leidžiame pravėsti.