-
Puode ant aukštos kaitros ištirpiname sviestą ir verdame 10-15 min, kol paruduoja ir pradeda stipriai putoti. Leidžiame jam atvėsti.
-
Išplakame kiaušinius su baltu cukrumi iki vientisos masės.
-
Į kiaušinius supilame rudą cukrų ir pravėsusį degintą sviestą, viską išmaišome.
-
Suberiame miltus, sodą, druską ir smulkintą šokoladą. Viską išmaišome.
-
Tešlą palaikome šaldytuve per naktį.
-
Kabiname po 1-2 šaukštus tešlos ir išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Paliekame didelius tarpus, kad nesuliptų - aš vienu metu kepu 9 sausainius.
-
Kepame 165 laipsnių orkaitėje 15 minučių. Kuomet iškepa, apibarstome jūros druska ir leidžiame pravėsti.