Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
Social Links
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę
6K
12K
Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
amerikietiški sausainiai su šokoladu ir degintu sviestu
  • Desertai
  • Į spintelę
  • JAV patiekalai
  • Kepiniai
  • Visi receptai

Amerikietiški sausainiai su degintu sviestu ir šokoladu

  • 2021-02-02
  • 1 min. skaitymo
Total
0
Shares
0
0
0
0
amerikietiški sausainiai su šokoladu ir degintu sviestu

Prisipažinsiu – esu labai nuodėmingas ir tikrai nevengiu saldumynų. Sausainius irgi labai mėgstu, valgau juos dažnai tad parduotuvių lentynose jau esu atsirinkęs savo favoritus. Bet šitie naminiai sausainiai perspjovė visus ragautus, buvo tikrai kažkas naujo ir neragauto! Privalote juos

amerikietiški sausainiai su šokoladu ir degintu sviestu
Spausdinti
Amerikietiški sausainiai su šokoladu ir degintu sviestu
Pasiruošimas
30 mins
Kepimo trukmė
15 mins
 

Labai nuodemingi, bet labai skanūs sausainukai.

Pamaitins: 20
Ingredientai
  • 280 g miltų universalūs, 550D klasės
  • 225 g sviesto
  • 3/4 šaukštelio maistinės sodos
  • 1 šaukštelis druskos
  • 140 g tamsaus cukraus
  • 100 g balto cukraus
  • 2 kiaušiniai
  • 100 g juodo šokolado
Gamybos eiga
  1. Puode ant aukštos kaitros ištirpiname sviestą ir verdame 10-15 min, kol paruduoja ir pradeda stipriai putoti. Leidžiame jam atvėsti.
  2. Išplakame kiaušinius su baltu cukrumi iki vientisos masės.
  3. Į kiaušinius supilame rudą cukrų ir pravėsusį degintą sviestą, viską išmaišome.
  4. Suberiame miltus, sodą, druską ir smulkintą šokoladą. Viską išmaišome.
  5. Tešlą palaikome šaldytuve per naktį.
  6. Kabiname po 1-2 šaukštus tešlos ir išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Paliekame didelius tarpus, kad nesuliptų – aš vienu metu kepu 9 sausainius.
  7. Kepame 165 laipsnių orkaitėje 15 minučių. Kuomet iškepa, apibarstome jūros druska ir leidžiame pravėsti.

Sekite mane Instagram’e: https://www.instagram.com/maisto.keliones/

amerikietiški sausainiai su šokoladu ir degintu sviestu
Total
0
Shares
Share 0
Share 0
Share 0
Share 0
Marius

Esu Marius. Mėgstu skaniai pavalgyti ir skaniai gaminti. Šis tinklaraštis tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi, tai patapo mano asmeninė receptų užrašų knygutė į kurią gula tik ypatingai kruopščiai atrinkti, suderinti ir skanūs receptai.

You May Also Like
burokų salotos
Skaityti
  • 2 min
  • Pavasariniai patiekalai
  • Salotos
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Orkaitėje keptų morkų ir burokų salotos su apelsinais

karštas šokoladas su imbieru
Skaityti
  • 1 min
  • Desertai
  • Patiekalai per 20 min
  • Visi receptai

Karštas šokoladas su imbieru

bandelės su kopūstais
Skaityti
  • 1 min
  • Kepiniai
  • Užkandžiai
  • Visi receptai

Mielinės bandelės su kopūstais

tortas su kava
Skaityti
  • 2 min
  • Desertai
  • Kepiniai
  • Visi receptai

Tortas su kavos putėsiais ir šveicariško morengo kremu

panakota su braškėmis
Skaityti
  • 2 min
  • Desertai
  • Visi receptai

Panakota su juodaisiai pipirais ir braškėmis

vegetariškas reuben sumuštinis
Skaityti
  • 2 min
  • Patiekalai per 20 min
  • Užkandžiai
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Vegetariškas sumuštinis su keptais grybais

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Įvertinimas




Populiarūs receptai
  • orkaiteje kepta kalakuto krutinele
    Kalakuto krūtinėlė orkaitėje
    • 2018-01-25
  • Slyvu-pyragas-mazas
    Slyvų pyragas pagal The New York Times
    • 2017-08-29
  • Neapolietiska pica (maz)
    Neapolietiška pica
    • 2017-05-23
Social Links
Mano naujausias video receptas – naminiai ledai tik iš 4 ingredientų!!!
https://www.youtube.com/watch?v=q-qB8ykO3M8

Prenumeruoti

Užsiprenumeruokite naujausius receptus tiesiai į savo el. pašto dėžutę!

Kelios dienos L.A. Nesitikėjau, kad čia bus tiek veiklos, skanaus maisto ir tiek mažai laiko. Norėjosi apeiti viską, kažką suspėjome, labai daug ko nespėjome. Iš favoritų - the Broad (šiuolaikinio meno muziejus), Griffitho observatorija ir Korean BBQ. Labai nepatiko kamsčiai. 😀
Appearantly, body surfing is still too hard for me.😅
Monte Cristo sumuštinis su naminiu braškių džemu + sumuštinis su pomidorais. 🥪
Atostogos baigėsi laiku. Italija padarė savo - nujaučiu, kad su kiekviena atostogų savaite +1 kg. 🥲 Žiauriai pavargau nuo bulkų pusryčiams, bet nepavargau nuo picų, gellato po vakarienės, campari spritzų po 5 eur ir makaronų. 🍝 Per kelionę supratau, kad nesu didis jūros gėrybių mėgėjas. Valgyti galiu, skanu, bet nuo jų nebealpstu. 🤷‍♂️ Nežinau kas nutiko. Gal amžius daro savo - visgi jau 30. 😀 O šiaip Italija sužavėjo max. Keliavome po skurdų, nepopuliarų, bet žiauriai autentišką ir mažai išturistintą Italijos kraštą. 🤌Jei įdomu, mūsų maršrutas buvo toks: Bari - Matera - Monopoli - Ostuni - Salento regionas - Brindisi. Keliavome pagrinde traukiniais - labai patogu, nebrangu ir labai verta! 🛤Susisiekimas tarp miestų labai patogus, trumpi atstumai, o miesteliai savo grožiu vis nunešdavo stogą. Taip pat patiko itin draugiški vietiniai, mažai kitų keliautojų, padorios maisto ir gėrimų kainos. Tikėjomės, kad bus fainai, bet kad bus taip gerai tikrai nesitikėjome. Esame itin patenkinti savo atostogų pasirinkimu, Italija sužavėjo nerealiai! Jei kils kokių klausimų apie kelionę - drąsiai klauskite komentaruose, mielai atsakysiu. 🙏
Vietnamietiška pho. 🇻🇳🍜
Vietnamietiška pho. 🇻🇳🍜
Maisto Kelionės
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę

Input your search keywords and press Enter.