-
Puode ant šlakelio aliejaus pakepame kmynus (apie 30s.). Po to sudedame kopūstus, pilame vandenį, obuolių actą, beriame šiek tiek druskos ir pipirų. Viską išmaišome, uždengiame ir leidžiame pasitroškinti ant vidutinės kaitros 35-40 min.
-
Inde sumaišome visus padažo ingredientus ir padedame į šaldytuvą bent 15 min, kad suintensyvėtų skoniai.
-
Keptuvėje ištirpiname šaukštą sviesto, ant jo 30 sekundžių pakepiname garstyčių sėklas, tada sudedame plonai pjaustytus grybus, smulkintą česnaką, pagardiname druska, pipirais ir kepame 5-8 min, kol grybai apskrunda.
-
Sumuštinių duoną ištepame sviestu ir paskrudiname ant keptuvės.
-
Ant skrudintos duonos tepame padažą, dedame grybus, tarkuotą sūrį, marinuotos kopūstus ir krapus.
-
Patiekiame su marinuotais agurkėliais ir bulvių traškučiais - man čia geriausias combo.