Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
Social Links
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę
6K
12K
Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Visi receptai

Azijietiški žuvies kepsneliai

  • 2016-05-12
  • 1 min. skaitymo
Total
0
Shares
0
0
0
0

Žuvies kepsneliai

Labai skanūs, lengvi ir lengvai paruošiami – šiomis sąvybėmis tikrai pasižymi šie azijietiški žuvies kepsneliai. Jie puikiai tiks vasaros pietums ar vakarienei, kai norisi kažko lengvo. Garnyrų jiems galima prigalvotį įvarių: salotų, bulvių košių, virtų kruopų ar daržovių. Taip pat azijietiški žuvies kepsneliai gali būti valgomi ir kaip užkandis.

Jums reikės (8 kepsneliai)

  • 3 žuvies file (mes naudojome jūrinės lydekos file, bet gali būti ir kitokia, žinoma);
  • 1 vidutinio dydžio svogūno;
  • 3 skiltelių česnako;
  • imbiero gabaliuko (nykščio nago dydžio);
  • nedidelio ryšulėlio šviežios kelendros;
  • 2 kiaušinių;
  • 3-4 valg. šaukštų maltų džiūvėsėlių;
  • 1 valg. šaukto citrinos arba laimo sulčių;
  • 1 arb. šaukštelio Garam Masala prieskonių;
  • 1 arb. šaukštelio maltų čili pipirų;
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

 Gaminimo eiga

Įkaitiname keptuvę (geriausiai naudoti nelimpančiu paviršiumi, kad žuvis neprikeptų) ir iškepame žuvies file, nenaudodami jokio aliejaus ir jokių prieskonių. Kai žuvis pilnai iškepa ir tampa visiškai balta, perkeliame ją į indą, kuriame minkysime kepsnelių masę, ir visą file susmaigom, sutrinam su šakute, badarome ją birią ir leidžiame šiek tiek atvėsti.

Kai žuvis šiek tiek pravėsta, į indą su ja dedame smulkintą svogūną, česnaką, imbierą ir kalendrą – viską gerai išmaišome ranka. Tada beriame prieskonius: garam masalą, čili, druską ir pipirus, įspaudžiame šaukštą citrinos arba laimo sulčių ir vėl viską išmaišome. Kadangi žuvis iškepta, šioje gaminimo stadijoje galite paragauti kepsnelių masę ir pridėti prieskonių, ar citrinos sulčių, jei, jūsų nuomone, kažko trūksta. Jei masės skonis tinka, toliau įmušame kiaušinius, suberiame maltus džiūvėsėlius ir viską dar kartą gerai gerai išmaišome. Suformuojame norimo dydžio kepsnelius. Belieka įkaitinti kaptuvę, įpylus šiek tiek aliejaus, ir kepti kepsnelius po porą minučių iš abiejių pusių.

Skanaus!

Total
0
Shares
Share 0
Share 0
Share 0
Share 0
Marius

Esu Marius. Mėgstu skaniai pavalgyti ir skaniai gaminti. Šis tinklaraštis tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi, tai patapo mano asmeninė receptų užrašų knygutė į kurią gula tik ypatingai kruopščiai atrinkti, suderinti ir skanūs receptai.

Related Topics
  • egzotiška
  • žuvies kepsneliai
  • žuvis
You May Also Like
burokų salotos
Skaityti
  • 2 min
  • Pavasariniai patiekalai
  • Salotos
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Orkaitėje keptų morkų ir burokų salotos su apelsinais

karštas šokoladas su imbieru
Skaityti
  • 1 min
  • Desertai
  • Patiekalai per 20 min
  • Visi receptai

Karštas šokoladas su imbieru

bandelės su kopūstais
Skaityti
  • 1 min
  • Kepiniai
  • Užkandžiai
  • Visi receptai

Mielinės bandelės su kopūstais

tortas su kava
Skaityti
  • 2 min
  • Desertai
  • Kepiniai
  • Visi receptai

Tortas su kavos putėsiais ir šveicariško morengo kremu

panakota su braškėmis
Skaityti
  • 2 min
  • Desertai
  • Visi receptai

Panakota su juodaisiai pipirais ir braškėmis

vegetariškas reuben sumuštinis
Skaityti
  • 2 min
  • Patiekalai per 20 min
  • Užkandžiai
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Vegetariškas sumuštinis su keptais grybais

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Įvertinimas




Populiarūs receptai
  • orkaiteje kepta kalakuto krutinele
    Kalakuto krūtinėlė orkaitėje
    • 2018-01-25
  • Slyvu-pyragas-mazas
    Slyvų pyragas pagal The New York Times
    • 2017-08-29
  • Neapolietiska pica (maz)
    Neapolietiška pica
    • 2017-05-23
Social Links
Mano naujausias video receptas – naminiai ledai tik iš 4 ingredientų!!!
https://www.youtube.com/watch?v=q-qB8ykO3M8

Prenumeruoti

Užsiprenumeruokite naujausius receptus tiesiai į savo el. pašto dėžutę!

Kelios dienos L.A. Nesitikėjau, kad čia bus tiek veiklos, skanaus maisto ir tiek mažai laiko. Norėjosi apeiti viską, kažką suspėjome, labai daug ko nespėjome. Iš favoritų - the Broad (šiuolaikinio meno muziejus), Griffitho observatorija ir Korean BBQ. Labai nepatiko kamsčiai. 😀
Appearantly, body surfing is still too hard for me.😅
Monte Cristo sumuštinis su naminiu braškių džemu + sumuštinis su pomidorais. 🥪
Atostogos baigėsi laiku. Italija padarė savo - nujaučiu, kad su kiekviena atostogų savaite +1 kg. 🥲 Žiauriai pavargau nuo bulkų pusryčiams, bet nepavargau nuo picų, gellato po vakarienės, campari spritzų po 5 eur ir makaronų. 🍝 Per kelionę supratau, kad nesu didis jūros gėrybių mėgėjas. Valgyti galiu, skanu, bet nuo jų nebealpstu. 🤷‍♂️ Nežinau kas nutiko. Gal amžius daro savo - visgi jau 30. 😀 O šiaip Italija sužavėjo max. Keliavome po skurdų, nepopuliarų, bet žiauriai autentišką ir mažai išturistintą Italijos kraštą. 🤌Jei įdomu, mūsų maršrutas buvo toks: Bari - Matera - Monopoli - Ostuni - Salento regionas - Brindisi. Keliavome pagrinde traukiniais - labai patogu, nebrangu ir labai verta! 🛤Susisiekimas tarp miestų labai patogus, trumpi atstumai, o miesteliai savo grožiu vis nunešdavo stogą. Taip pat patiko itin draugiški vietiniai, mažai kitų keliautojų, padorios maisto ir gėrimų kainos. Tikėjomės, kad bus fainai, bet kad bus taip gerai tikrai nesitikėjome. Esame itin patenkinti savo atostogų pasirinkimu, Italija sužavėjo nerealiai! Jei kils kokių klausimų apie kelionę - drąsiai klauskite komentaruose, mielai atsakysiu. 🙏
Vietnamietiška pho. 🇻🇳🍜
Vietnamietiška pho. 🇻🇳🍜
Maisto Kelionės
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę

Input your search keywords and press Enter.