Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
Social Links
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę
6K
12K
0
Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
  • Užkandžiai
  • Visi receptai

3 mėgstamiausi padažai užkandžiams

  • 2019-06-13
  • 2 minute read
Total
0
Shares
0
0
0
0
padažai užkandžiams

Nežinau kaip jums, bet vasara man tikras užkandžių metas. Tik prasidėjus vasarai, visai kaip iš giedro dangaus, į mane kreipėsi kepykla “Gudobelė” su pasiūlymu išbandyti jų šio sezono naujienas – “Bon Joy” krosnyje keptus duonos traškučius.

Jei atvirai, tai produktas pasirodė įdomus, nes šie traškučiai nėra kepti aliejuje, o krosnyje, savyje turi daug skaidulų ir yra pagaminti iš natūralių miltų bet daržovių. Valgydamas juos supratau, kad jie turi dar ir labai gerus skonius, kuriuos galima apjungti su mano mėgstamais naminiais padažiukais. Tad štai jums trys nesudėtingi padažai užkandžiams.

qrf

Česnakinis varškės kremas

padažai užkandžiams

Ingredientai:
– 1 pokelis liesos varškės;
– 1 skiltelė česnako;
– keliso šakelės šviežio raudonėlio ar baziliko;
– 100 ml pieno;
– šiek tiek druskos ir pipirų.

Į maisto trintuvą sudedame varškę ir smulkintą česnaką, taip pat supilame pieną, pabarstome druska, pipirais ir viską patriname 15-20 sekundžių. Jei trūksta drėgmės – pilame dar šiek tiek pieno. Tuomet smulkiai supjaustome naudojamas šviežias žoleles (man skaniausia su šviežiu raudonėliu) ir įmaišome į varškės kremą. Patiekiau su svogūnų skonio “Bon Joy” duonos traškučiais.

Čederio sūrio padažas

padažai užkandžiams

Ingredientai:
– 1 šaukštas kukurūzų krakmolo;
– 1 šaukštas sviesto arba aliejaus;
– 100g čederio sūrio;
– 200ml pieno;
– 2 šaukštai kreminio sūrelio;
– šiek tiek druskos ir pipirų;
– keli lašai aštraus padažo.

Puode įkaitiname aliejų arba ištirpiname sviestą. Tuomet beriame kukurūzų krakmolą, labai gerai išmaišome ir pakepame 1-2 minutes. Supilame pieną ir pamaišydami šluotele verdame 7-8 minutes ant vidutinės kaitros, kol pienas sutirštėja. Po to suberiame tarkuotą sūrį, kreminį sūrį, druską, pipirus, aštrų padažą ir viską išmaišome kol sūris ištirpsta. Patiekiame kol šiltas. Man labai patiko su česnako skonio “Bon Joy” juodos duonos traškučiais

Riešutų sviesto padažas su medumi

padažai užkandžiams

Ingredientai:
– 150 ml natūralaus jogurto;
– 3 šaukštai riešutų sviesto;
– 1 šaukštas medaus.

Visus ingredientus išplakame šluotele ir patiekiame su saldžiais užkandžiais ar vaisiais.

#sponsored

Total
0
Shares
Share 0
Share 0
Share 0
Share 0
Marius

Esu Marius. Mėgstu skaniai pavalgyti ir skaniai gaminti. Šis tinklaraštis tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi, tai patapo mano asmeninė receptų užrašų knygutė į kurią gula tik ypatingai kruopščiai atrinkti, suderinti ir skanūs receptai.

You May Also Like
burokų salotos
View Post
  • 2 min
  • Pavasariniai patiekalai
  • Salotos
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Orkaitėje keptų morkų ir burokų salotos su apelsinais

karštas šokoladas su imbieru
View Post
  • 1 min
  • Desertai
  • Patiekalai per 20 min
  • Visi receptai

Karštas šokoladas su imbieru

bandelės su kopūstais
View Post
  • 1 min
  • Kepiniai
  • Užkandžiai
  • Visi receptai

Mielinės bandelės su kopūstais

tortas su kava
View Post
  • 2 min
  • Desertai
  • Kepiniai
  • Visi receptai

Tortas su kavos putėsiais ir šveicariško morengo kremu

panakota su braškėmis
View Post
  • 2 min
  • Desertai
  • Visi receptai

Panakota su juodaisiai pipirais ir braškėmis

vegetariškas reuben sumuštinis
View Post
  • 2 min
  • Patiekalai per 20 min
  • Užkandžiai
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Vegetariškas sumuštinis su keptais grybais

2 comments
  1. Vida parašė:
    2019-06-17 13:20

    Sveiki i cesnakini padaza pilu kefyro jei varske perku didesni supakuota kieki tai lyg grudeliais butu tai pats skaniausias padazas prie bulviniu blynu

    Atsakyti
    1. Marius parašė:
      2019-06-18 20:59

      Pritariu, tiktų tikrai 🙂

      Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Įvertinimas




Populiarūs receptai
  • orkaiteje kepta kalakuto krutinele
    Kalakuto krūtinėlė orkaitėje
    • 2018-01-25
  • Neapolietiska pica (maz)
    Neapolietiška pica
    • 2017-05-23
  • Slyvu-pyragas-mazas
    Slyvų pyragas pagal The New York Times
    • 2017-08-29
Social Links
Mano naujausias video receptas – naminiai ledai tik iš 4 ingredientų!!!
https://www.youtube.com/watch?v=q-qB8ykO3M8

Prenumeruoti

Užsiprenumeruokite naujausius receptus tiesiai į savo el. pašto dėžutę!

Maisto Kelionės
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę

Input your search keywords and press Enter.