Mūsų naujausias atradimas – “Mantingos” tešla picai, kuri mus gelbėja užgriuvus netikėtiems svečiams. Ši tešla jau yra paruošta, neužšaldyta ir labai patogiai suvyniota į ruloną, tad kartais, pavargus nuo ilgų tešlos minkymų ar kočiojimų, pasinaudoti šiuo produktu būna tikra palaima. Mūsų siūlomi picos suktinukai:
4-6 porcijoms prireiks
- 400g “Mantingos” picos tešlos (nuoroda);
- 200g mocarelos sūrio;
- 150g šaltai rūkytos šoninės;
- šiek tiek šviežio ar džiovinto baziliko ar raudonėlio;
- pusės skardinės konservuotų pomidorų arba 200ml pomidorų pasatos.
Gaminimo eiga
Išvyniojame “Mantingos” picos tešlą ir šiek tiek pratampome ar lengvai pakočiojame. Tuomet ant viršaus pilame pomidorų pasatą arba konservuotus pomidorus, kuriuos prieš tai sutriname. Tada išdėliojame šoninę, sūrį ir pabarstome prieskoniais. Susukame į ruloną ir, supjaustę centimetro dydžio diskais, išdėliojame ant kepimo skardos. Kepame iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Skanaus.