Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
Social Links
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę
6K
12K
Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
  • Tailandietiški patiekalai
  • Užkandžiai
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Tailandietiška sviestinio moliūgo sriuba

  • 2016-08-23
  • 1 min. skaitymo
Total
39
Shares
39
0
0
0

moliūgo sriuba

Kreminė, šiek tiek aštri tailandietiška sviestinio moliūgo sriuba su kokosų pienu sušildys ne tik jūsų skrandžius, bet ir širdis. Pagaminama greičiau nei per pusvalandį, o jai paruošti reikia vos kelių nesunkiai randamų ingridientų. Jei mėgstate egzotiškus skonius ir lengvą aštrumą, jūs privalote paragauti šios sriubos. Jums reikės:

moliūgo sriuba
Spausdinti
Sviestinio moliūgo sriuba
Pasiruošimas
10 mins
Kepimo trukmė
30 mins
Ant stalo per
40 mins
 

Tikras skanumynas. Jei dar neragavote sviestinio moliūgo - išbandykite!

Pamaitins: 2
Ingredientai
  • šlakelis aliejaus kepimui
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 sviestinis moliūgas (apie 800-900g)
  • 2 šaukštai raudonojo arba žaliojo kario pastos
  • 500 ml vištienos sultinio
  • 1 šaukštelis cukraus
  • 400 ml kokosų pieno
  • 1-2 saujos špinatų
Gamybos eiga
  1. Pradžiai nusilupame sviestinį moliūgą, išskobiame iš jo sėklas su šaukštu ir susipjaustome moliūgą kubeliais.

  2. Į puodą, kuriame virsime sriubą, pilame tuputį aliejaus, palaukiame, kol įkais, ir beriame smulkintą česnaką. Pakepame jį ant vidutinės kaitros apie minutę ir dedame moliūgo kubelius. Viską, karts nuo karto pamaišydami, kepame, kol moliūgas truputį suminkštėja (apie 5 minutes).

  3. Moliūgui šiek tiek apkepus ir vandeniui užvirus, į puodą su kepamu moliūgu dedame porą šaukštelių pasirinktos kario pastos, gerai išmaišome ir pakepame apie minutę. Po to supilame sultinį, kokosų pieną, dedame šaukštelį cukraus, išmaišome ir paliekame virti 15-20 minučių.

  4. Praėjus šiam laikui, nukeliame nuo ugnies ir sutriname sriubą rankiniu maišytuvu (blenderiu) iki vientisos masės. Dedame pora saujų špinatų ir paliekame porai minučių šiltai, uždengę dangčiu, kad špinatai apvystų.

Beje, jei patiko ši sriuba – būtinai išbandykite ir kitą mūsų labai mėgstamą moliūgo ir imbiero sriubą. Receptą rasite čia.

Total
39
Shares
Share 39
Share 0
Share 0
Share 0
Marius

Esu Marius. Mėgstu skaniai pavalgyti ir skaniai gaminti. Šis tinklaraštis tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi, tai patapo mano asmeninė receptų užrašų knygutė į kurią gula tik ypatingai kruopščiai atrinkti, suderinti ir skanūs receptai.

Related Topics
  • egzotiška
  • patiekalai su kokosų pienu
  • sriuba
You May Also Like
burokų salotos
Skaityti
  • 2 min
  • Pavasariniai patiekalai
  • Salotos
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Orkaitėje keptų morkų ir burokų salotos su apelsinais

karštas šokoladas su imbieru
Skaityti
  • 1 min
  • Desertai
  • Patiekalai per 20 min
  • Visi receptai

Karštas šokoladas su imbieru

bandelės su kopūstais
Skaityti
  • 1 min
  • Kepiniai
  • Užkandžiai
  • Visi receptai

Mielinės bandelės su kopūstais

tortas su kava
Skaityti
  • 2 min
  • Desertai
  • Kepiniai
  • Visi receptai

Tortas su kavos putėsiais ir šveicariško morengo kremu

panakota su braškėmis
Skaityti
  • 2 min
  • Desertai
  • Visi receptai

Panakota su juodaisiai pipirais ir braškėmis

vegetariškas reuben sumuštinis
Skaityti
  • 2 min
  • Patiekalai per 20 min
  • Užkandžiai
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Vegetariškas sumuštinis su keptais grybais

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Įvertinimas




Populiarūs receptai
  • orkaiteje kepta kalakuto krutinele
    Kalakuto krūtinėlė orkaitėje
    • 2018-01-25
  • Slyvu-pyragas-mazas
    Slyvų pyragas pagal The New York Times
    • 2017-08-29
  • Neapolietiska pica (maz)
    Neapolietiška pica
    • 2017-05-23
Social Links
Mano naujausias video receptas – naminiai ledai tik iš 4 ingredientų!!!
https://www.youtube.com/watch?v=q-qB8ykO3M8

Prenumeruoti

Užsiprenumeruokite naujausius receptus tiesiai į savo el. pašto dėžutę!

Monte Cristo sumuštinis su naminiu braškių džemu + sumuštinis su pomidorais. 🥪
Atostogos baigėsi laiku. Italija padarė savo - nujaučiu, kad su kiekviena atostogų savaite +1 kg. 🥲 Žiauriai pavargau nuo bulkų pusryčiams, bet nepavargau nuo picų, gellato po vakarienės, campari spritzų po 5 eur ir makaronų. 🍝 Per kelionę supratau, kad nesu didis jūros gėrybių mėgėjas. Valgyti galiu, skanu, bet nuo jų nebealpstu. 🤷‍♂️ Nežinau kas nutiko. Gal amžius daro savo - visgi jau 30. 😀 O šiaip Italija sužavėjo max. Keliavome po skurdų, nepopuliarų, bet žiauriai autentišką ir mažai išturistintą Italijos kraštą. 🤌Jei įdomu, mūsų maršrutas buvo toks: Bari - Matera - Monopoli - Ostuni - Salento regionas - Brindisi. Keliavome pagrinde traukiniais - labai patogu, nebrangu ir labai verta! 🛤Susisiekimas tarp miestų labai patogus, trumpi atstumai, o miesteliai savo grožiu vis nunešdavo stogą. Taip pat patiko itin draugiški vietiniai, mažai kitų keliautojų, padorios maisto ir gėrimų kainos. Tikėjomės, kad bus fainai, bet kad bus taip gerai tikrai nesitikėjome. Esame itin patenkinti savo atostogų pasirinkimu, Italija sužavėjo nerealiai! Jei kils kokių klausimų apie kelionę - drąsiai klauskite komentaruose, mielai atsakysiu. 🙏
Vietnamietiška pho. 🇻🇳🍜
Vietnamietiška pho. 🇻🇳🍜
Kimchi fried rice su karamelizuota šonine. 🍛 Patiekaliukas 10 balų. Likau labai nustebęs, nes nesitikėjau, kad bus taip skanu. 😀 puikus patiekalas pietums. Aišku, galima drąsiai daryti ir be šoninės - bet man čia ji labai tiko, tai rekomenduoju ir jums!
Ukrainietiški barščiai su tradicinėmis pampuškomis. 🍲🇺🇦
Maisto Kelionės
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę

Input your search keywords and press Enter.