Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
Social Links
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę
6K
12K
0
Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
  • Užkandžiai
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Trinta pievagrybių sriuba

  • 2016-07-12
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0
0

 

trinta pievagrybių sriuba

Trinta pievagrybių sriuba – viena iš mūsų mėgstamiausių.  Ši sriuba yra lengvai paruošiama, jai nereikia daug ingridientų. Mums ji skaniausia ką tik išvirta, tad dažniausiai ją suvalgome iškart, kai tik pasigaminame. Sriuba pasižymi vientisu, švelniu, kreminiu skoniu ir yra labai soti.

Jums reikės (4 porcijoms)

  • Poros valg. š. sviesto;
  • 1 nedidelio svogūno;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 400g. pievagrybių;
  • 2 valg. š. miltų;
  • 0,5 arb. š. džiovinto arba šviežio čiobrelio;
  • 1,2 l. sultinio (gali būti sultinys iš kubelio);
  • 100ml. grietinėlės;
  • druskos, pipirų pagal skonį.

Gaminimo eiga

Į puodą, kuriame virsime sriubą, dedame porą šaukštų sviesto ir jį įkaitiname. Kai sviestas išsilydo ir puodas įkaista, dedame smulkintą svogūną ir česnaką. Juos kepame ant vidutinės ugnies, kol svogūnas pasidaro permatomas, apie 5min. Tuomet beriame pjaustytus pievagrybius ir viską kepame dar 15 min., kol pievagrybių sultys išgaruoja ir jie apskrudna, pasidaro rusvi. Tuomet į tą patį puodą dedame porą šaukštų miltų ir viską dažnai maišydami pakepame dar apie 2 min.  Po to pilame  sultinį (galime tiesiog pilti verdantį vandenį iš arbatinuko ir įmesti porą kubelių sultinio), viską išmaišome, uždengiame dangčiu, sumažiname kaitrą ir verdame apie valandą. Praėjus šiam laikui, sriubą sutriname rankiniu trintuvu (blenderiu), supilame grietinėlę, beriame druskos, pipirų pagal skonį. Patiekiame su skrebučiais arba česnakine duonele.

Skanaus!

Total
0
Shares
Share 0
Share 0
Share 0
Share 0
Marius

Esu Marius. Mėgstu skaniai pavalgyti ir skaniai gaminti. Šis tinklaraštis tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi, tai patapo mano asmeninė receptų užrašų knygutė į kurią gula tik ypatingai kruopščiai atrinkti, suderinti ir skanūs receptai.

You May Also Like
burokų salotos
View Post
  • 2 min
  • Pavasariniai patiekalai
  • Salotos
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Orkaitėje keptų morkų ir burokų salotos su apelsinais

karštas šokoladas su imbieru
View Post
  • 1 min
  • Desertai
  • Patiekalai per 20 min
  • Visi receptai

Karštas šokoladas su imbieru

bandelės su kopūstais
View Post
  • 1 min
  • Kepiniai
  • Užkandžiai
  • Visi receptai

Mielinės bandelės su kopūstais

tortas su kava
View Post
  • 2 min
  • Desertai
  • Kepiniai
  • Visi receptai

Tortas su kavos putėsiais ir šveicariško morengo kremu

panakota su braškėmis
View Post
  • 2 min
  • Desertai
  • Visi receptai

Panakota su juodaisiai pipirais ir braškėmis

vegetariškas reuben sumuštinis
View Post
  • 2 min
  • Patiekalai per 20 min
  • Užkandžiai
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Vegetariškas sumuštinis su keptais grybais

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Įvertinimas




Populiarūs receptai
  • orkaiteje kepta kalakuto krutinele
    Kalakuto krūtinėlė orkaitėje
    • 2018-01-25
  • Neapolietiska pica (maz)
    Neapolietiška pica
    • 2017-05-23
  • Slyvu-pyragas-mazas
    Slyvų pyragas pagal The New York Times
    • 2017-08-29
Social Links
Mano naujausias video receptas – naminiai ledai tik iš 4 ingredientų!!!
https://www.youtube.com/watch?v=q-qB8ykO3M8

Prenumeruoti

Užsiprenumeruokite naujausius receptus tiesiai į savo el. pašto dėžutę!

Maisto Kelionės
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę

Input your search keywords and press Enter.