Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
Social Links
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę
6K
12K
0
Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
vistienos-jalfrezi
  • Indiški patiekalai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Visi receptai

Vištienos jalfrezi

  • 2016-07-20
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0
0

vistienos-jalfrezi

Vištienos jalfrezi – vienas iš populiariausių europietiškam skoniui pritaikytų Indiškų patiekalų, paplitusių europoje. Galima teigti, kad šis patiekalas populiarumu ir skonio savybėmis šiek tiek nusileidžia vištienos tika masala (dar viena indiška adaptacija, kurios receptas bus jau greitai), tačiau vis vien yra labai gardus ir pasižymi indiškais skoniais.

Keturioms porcijoms jalfrezi prireiks

  • 400g vištienos krūtinėlės;
  • 1 raudonos paprikos;
  • 1 vidutinio svogūno;
  • šviežios kaldendros lapelių;
  • šaukštelio malto kumino;
  • šaukštelio ciberžolės;
  • šaukštelio maltos kalendros;
  • dviejų šaukštelių garam masala mišinio
  • šiek tiek aliejaus kepimui.

Padažui reikės:

  • vieno vidutinio svogūno;
  • 3 skiltelių česnako;
  • skardinės konservuotų pomidorų arba 400ml pomidorų pasatos (tyrės);
  • 200ml vandens;
  • šaukštelio malto kumino;
  • šaukštelio ciberžolės;
  • 2 čili pipirų (geriausia žalių);
  • šaukštelio maltos kalendros.

Gaminimo eiga

Supjaustome vištos krūtinėlę nedideliais gabalėliais ir apibarstome  malta kalendra, kuminu ir ciberžole. Tuomet gaminamės padažą: į iki vidutinės ugnies įkaitintą puodą pilame aliejų ir apkepame labai smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką ir čili pipirus (apie 10 minučių). Tuomet beriame likusius prieskonius ir šiek tiek pakepiname, kad pasklistų aromatas. Į tą patį puodą suverčiame skardinę konservuotų pomidorų, kuriuos prieš pildami sutriname rankiniu trintuvu (taip pat galima naudoti ir pomidorų tyrę). Padažą patroškiname and nedidelės kaitros apie 15 minučių. Kuomet padažas sutirštėja – pilame vandenį. Tuo pat metu, atskiroje keptuvėje apsikepiname vištieną. Kada mėsa paruduoja – verčiame ją į padažą kartu su pjaustyta raudona paprika, likusiu kūbeliais pjaustytu svogūnu, garam masala prieskoniais ir smulkinta šviežia kalendra. Viską dar patroškiname apie 10-15 minučių. Vištienos jalfrezi patiekiame su ryžiais ar indiška duonele.

Skanaus.

Total
0
Shares
Share 0
Share 0
Share 0
Share 0
Marius

Esu Marius. Mėgstu skaniai pavalgyti ir skaniai gaminti. Šis tinklaraštis tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi, tai patapo mano asmeninė receptų užrašų knygutė į kurią gula tik ypatingai kruopščiai atrinkti, suderinti ir skanūs receptai.

Related Topics
  • garam masala
You May Also Like
burokų salotos
View Post
  • 2 min
  • Pavasariniai patiekalai
  • Salotos
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Orkaitėje keptų morkų ir burokų salotos su apelsinais

karštas šokoladas su imbieru
View Post
  • 1 min
  • Desertai
  • Patiekalai per 20 min
  • Visi receptai

Karštas šokoladas su imbieru

bandelės su kopūstais
View Post
  • 1 min
  • Kepiniai
  • Užkandžiai
  • Visi receptai

Mielinės bandelės su kopūstais

tortas su kava
View Post
  • 2 min
  • Desertai
  • Kepiniai
  • Visi receptai

Tortas su kavos putėsiais ir šveicariško morengo kremu

panakota su braškėmis
View Post
  • 2 min
  • Desertai
  • Visi receptai

Panakota su juodaisiai pipirais ir braškėmis

vegetariškas reuben sumuštinis
View Post
  • 2 min
  • Patiekalai per 20 min
  • Užkandžiai
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Vegetariškas sumuštinis su keptais grybais

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Įvertinimas




Populiarūs receptai
  • orkaiteje kepta kalakuto krutinele
    Kalakuto krūtinėlė orkaitėje
    • 2018-01-25
  • Neapolietiska pica (maz)
    Neapolietiška pica
    • 2017-05-23
  • Slyvu-pyragas-mazas
    Slyvų pyragas pagal The New York Times
    • 2017-08-29
Social Links
Mano naujausias video receptas – naminiai ledai tik iš 4 ingredientų!!!
https://www.youtube.com/watch?v=q-qB8ykO3M8

Prenumeruoti

Užsiprenumeruokite naujausius receptus tiesiai į savo el. pašto dėžutę!

Maisto Kelionės
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę

Input your search keywords and press Enter.