Jei jau išbandėte mūsų naminių riestainių receptą – siūlome įdaryti juos taip, kaip mums labiausiai patinka. Beigeliai su lašiša puikaus skonio užkandis, kuris skaniausias iškylaujant gamtoje. Lašiša, kreminis sūris ir kaparėliai puikiai vienas kitą papildo ir nuostabiai dera su lengvu košerinio stiliaus riestainiu.

Šiam receptui labai rekomenduojame naudoti naminius riestainius pagal mūsų receptą.
- 2 riestainiai (beigeliai)
- 2 šaukštai kreminio sūrio
- 1 šaukštas kaparėlių
- 60 g rūkytos lašišos
- keli lašai citrinos sulčių
- šiek tiek šviežių krapų
- pusės saujos rukolos
Beigelį perpjauname per pusę ir paskrudiname.
Ant vienos pusės tepame kreminį sūrį, dėdame plonai pjaustytą rūkytą lašišą, kaparėlius ir rukolą. Užpilame kelis lašus citrinos sulčių ir apibarstome šviežiais krapais.
Uždengiame likusia riestainio puse ir patiekiame. Puikaus skonio užkandis paruoštas!
Siūlome paekspermentuoti ir šį beigelį papildyti raudono svogūno griežinėliais ar šviežiais agurkais.
1 comment
Bandysim savaitgaliui.