Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
Social Links
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę
6K
12K
Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
ciberžolės latte mažas
  • Indiški patiekalai

Latte su ciberžole ir cinamonu

  • 2018-11-28
  • 1 min. skaitymo
Total
18
Shares
18
0
0
0

ciberžolės latteVeganiškas gėrimas, kuris mums ypač patinka. Ne, mes dar netapome veganais, bet patikėkite – šią ciberžolės latte išbandyti verta. Galima sakyti, šis gėrimas visai kaip kakava, tik gerokai skanesnis. Tai gėrimas, kuris tūkstantmečius buvo naudojamas Indijoje kaip vaistas ir profilaktinė priemonė nuo peršalimo ligų. Šiandien ciberžolės latte yra ypač ‘ant bangos’ tiek dėl skonio, tiek dėl naudos sveikatai. Ciberžolė pasižymi imunitetą stiprinančiomis savybėmis, nuramina ir gerina miegą. Labai rekomenduojame gerti vakarais – tobulas rudeninis gėrimas!

Beje, paskutiniu metu pastebėjome, kad ciberžolės milteliai išgyvena tikra atgimimą. Nebe reikalo –  ciberžolės šaknis be galo sveikas augalas. Pasitaikius progai, būtinai paeksperimentuosime daugiau su šiuo prieskoniu ir pasidalinsime savo įspūdžiais ir receptais su jumis. Tarp kitko, atkreipėme dėmesį, kad mūsų kaimynystės “IKI” parduotuvėje (ko gero ir visose kitose “IKI” tinklo parduotuvėse) pagaliau galima įsigyti ir “Santa Maria” ciberžolės pakeliuose. Tikrai patogu, kuomet reikia tik žiupsnelio ar norisi vieno kito puodelio ciberžolės latte.

ciberžolė

ciberžolės latte mažas
Spausdinti
Ciberžolės latte su cinamonu
Pasiruošimas
5 mins
Kepimo trukmė
5 mins
Ant stalo per
10 mins
 

Tobulas rudeniškas gėrimas, kuris kaipmat sušildys.

Pamaitins: 2
Ingredientai
  • 400 ml migdolų ar kokosų pieno (mes naudojome mišinį)
  • 1 šaukštelis maltos ciberžolės
  • 1 šaukštelis malto cinamono
  • 1 šaukštelis malto imbiero
  • žiupsnelis juodų maltų pipirų
  • pagal skonį šiek tiek medaus, klevų ar agavų sirupo
Gamybos eiga
  1. Į puodą supilame migdolų ar kokosų pieną, suberiame prieskonius.

  2. Kaitiname ant nedidelės kaitros nuolat maišydami apie 5 minutes, bet neužverdame.

  3. Paragaujame ir, jei norisi saldumo, pilame šiek tiek medaus, klevų ar agavų sirupo.

  4. Viską gerai išmaišome ir patiekiame perkošę per smulkų sietelį.

  5. Patiekiame apibarste žiupsneliu cinamono.

Total
18
Shares
Share 18
Share 0
Share 0
Share 0
Marius

Esu Marius. Mėgstu skaniai pavalgyti ir skaniai gaminti. Šis tinklaraštis tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi, tai patapo mano asmeninė receptų užrašų knygutė į kurią gula tik ypatingai kruopščiai atrinkti, suderinti ir skanūs receptai.

You May Also Like
vištienos biryani Malsena
Skaityti
  • 3 min
  • Indiški patiekalai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Visi receptai

Vištienos biryani – kvapnus, indiškas plovas

lęšių troškinys
Skaityti
  • 2 min
  • Azijietiški patiekalai
  • Indiški patiekalai
  • Patiekalai per 20 min
  • Visi receptai

Indiškas lęšių troškinys

vistienos tikka-masala mazas
Skaityti
  • 2 min
  • Indiški patiekalai
  • Visi receptai

Vištienos tikka masala

vistienos-jalfrezi
Skaityti
  • 1 min
  • Indiški patiekalai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Visi receptai

Vištienos jalfrezi

indiškas vištienos troškinys
Skaityti
  • 2 min
  • Indiški patiekalai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Visi receptai

Indiškas vištienos troškinys

Lęšių sriuba su kokosų pienu
Skaityti
  • 2 min
  • Indiški patiekalai
  • Užkandžiai
  • Visi receptai

Lęšių sriuba su kokosų pienu

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Įvertinimas




Populiarūs receptai
  • orkaiteje kepta kalakuto krutinele
    Kalakuto krūtinėlė orkaitėje
    • 2018-01-25
  • Slyvu-pyragas-mazas
    Slyvų pyragas pagal The New York Times
    • 2017-08-29
  • Neapolietiska pica (maz)
    Neapolietiška pica
    • 2017-05-23
Social Links
Mano naujausias video receptas – naminiai ledai tik iš 4 ingredientų!!!
https://www.youtube.com/watch?v=q-qB8ykO3M8

Prenumeruoti

Užsiprenumeruokite naujausius receptus tiesiai į savo el. pašto dėžutę!

Kelios dienos L.A. Nesitikėjau, kad čia bus tiek veiklos, skanaus maisto ir tiek mažai laiko. Norėjosi apeiti viską, kažką suspėjome, labai daug ko nespėjome. Iš favoritų - the Broad (šiuolaikinio meno muziejus), Griffitho observatorija ir Korean BBQ. Labai nepatiko kamsčiai. 😀
Appearantly, body surfing is still too hard for me.😅
Monte Cristo sumuštinis su naminiu braškių džemu + sumuštinis su pomidorais. 🥪
Atostogos baigėsi laiku. Italija padarė savo - nujaučiu, kad su kiekviena atostogų savaite +1 kg. 🥲 Žiauriai pavargau nuo bulkų pusryčiams, bet nepavargau nuo picų, gellato po vakarienės, campari spritzų po 5 eur ir makaronų. 🍝 Per kelionę supratau, kad nesu didis jūros gėrybių mėgėjas. Valgyti galiu, skanu, bet nuo jų nebealpstu. 🤷‍♂️ Nežinau kas nutiko. Gal amžius daro savo - visgi jau 30. 😀 O šiaip Italija sužavėjo max. Keliavome po skurdų, nepopuliarų, bet žiauriai autentišką ir mažai išturistintą Italijos kraštą. 🤌Jei įdomu, mūsų maršrutas buvo toks: Bari - Matera - Monopoli - Ostuni - Salento regionas - Brindisi. Keliavome pagrinde traukiniais - labai patogu, nebrangu ir labai verta! 🛤Susisiekimas tarp miestų labai patogus, trumpi atstumai, o miesteliai savo grožiu vis nunešdavo stogą. Taip pat patiko itin draugiški vietiniai, mažai kitų keliautojų, padorios maisto ir gėrimų kainos. Tikėjomės, kad bus fainai, bet kad bus taip gerai tikrai nesitikėjome. Esame itin patenkinti savo atostogų pasirinkimu, Italija sužavėjo nerealiai! Jei kils kokių klausimų apie kelionę - drąsiai klauskite komentaruose, mielai atsakysiu. 🙏
Vietnamietiška pho. 🇻🇳🍜
Vietnamietiška pho. 🇻🇳🍜
Maisto Kelionės
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę

Input your search keywords and press Enter.