Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
Social Links
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę
6K
12K
0
Maisto Kelionės
  • Pradžia
  • Apie Mane
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Pagrindiniai patiekalai
    • Užkandžiai
    • Vegetariški patiekalai
    • Kepiniai
    • Desertai
    • Užkandžiai prie vyno
  • Patarimai
  • Dirbkime kartu
  • JAV patiekalai
  • Visi receptai

Keptas sūrio pyragas – New York Cheesecake

  • 2017-11-30
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0
0

Siurio pyragas

Ilgai laukėm, kol prisiruošėm pasigaminti keptą sūrio pyragą. Taip ir likom nesupratę, kodėl tiek daug laukėm ir nebandėm anksčiau, nes receptas tikrai paprastas. Skonis taip pat labai patiko. Na, tiesiog idealus desertas šaltiems vakarams su puodeliu arbatos. Rekomenduojam.

5 from 1 vote
Spausdinti
Keptas sūrio pyragas
Pasiruošimas
10 mins
Kepimo trukmė
1 hr
Ant stalo per
1 hr 10 mins
 

Amerikietiška klasika. Paprastas ir labai lengvas sūrio pyragas.

Pamaitins: 12
Energinė vertė: 272 kcal
Ingredientai
Pyrago pagrindui
  • 100 g sviesto
  • 200 g sausainių
  • 50 g cukraus
Pyragui
  • 500 g kreminio sūrio
  • 150 g cukraus
  • 3 kiaušiniai
  • 2 šaukštai kukurūzų krakmolo
  • 300 ml grietinės
Gamybos eiga
  1. Pirmiausia ištirpiname sviestą. Tuomet į maisto trintuvą sudedame sausainius, 50g cukraus ir sumalame iki trupinių. Supilame tirpintą sviestą ir viską gerai išmaišome. 

  2. 20-23 cm kepimo skardą ištepame sviestu ir į ją suverčiame sausainių ir sviesto mišinį. Tolygiai paskirstome po visą skardą, lengvai paspaudome šaukštu ar mentele ir dedame pusvalandžiui į šaldytuvą, kad pagrindas šiek tiek pastingtų.

  3. Atskirame inde sumaišome kreminį sūrį, cukrų ir kiaušinius. Viską labai gerai išmaišome. Po to sudedame kukurūzų krakmolą, grietinę ir išmaišome.  

  4. Sūrio pyragas beveik paruoštas! Belieka kreminio sūrio ir grietinės masę supilti ant iš šaldytuvo ištraukto pastingusio pyrago pagrindo, tolygiai paskirstyti ir kepti 150 laipsnių orkaitėje 1 valandą. Kepant rekomenduojame orkaitės apačioje pastatyti indą su vandeniu, kad pyragas neperdžiūtų ir nesutrūkinėtų. 

  5. Iškeptą pyragą palaikyti pravertoje orkaitėje kelias valandas, kad atvėstų ir pailsėtų, tik tuomet galima ragauti.

Total
0
Shares
Share 0
Share 0
Share 0
Share 0
Marius

Esu Marius. Mėgstu skaniai pavalgyti ir skaniai gaminti. Šis tinklaraštis tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi, tai patapo mano asmeninė receptų užrašų knygutė į kurią gula tik ypatingai kruopščiai atrinkti, suderinti ir skanūs receptai.

You May Also Like
burokų salotos
View Post
  • 2 min
  • Pavasariniai patiekalai
  • Salotos
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Orkaitėje keptų morkų ir burokų salotos su apelsinais

karštas šokoladas su imbieru
View Post
  • 1 min
  • Desertai
  • Patiekalai per 20 min
  • Visi receptai

Karštas šokoladas su imbieru

bandelės su kopūstais
View Post
  • 1 min
  • Kepiniai
  • Užkandžiai
  • Visi receptai

Mielinės bandelės su kopūstais

tortas su kava
View Post
  • 2 min
  • Desertai
  • Kepiniai
  • Visi receptai

Tortas su kavos putėsiais ir šveicariško morengo kremu

panakota su braškėmis
View Post
  • 2 min
  • Desertai
  • Visi receptai

Panakota su juodaisiai pipirais ir braškėmis

vegetariškas reuben sumuštinis
View Post
  • 2 min
  • Patiekalai per 20 min
  • Užkandžiai
  • Vegetariški patiekalai
  • Visi receptai

Vegetariškas sumuštinis su keptais grybais

9 comments
  1. Ieva parašė:
    2018-10-13 11:28

    O kokį kreminį sūrį rekomenduojate šiam pyragui? 🙂

    Atsakyti
    1. Marius parašė:
      2018-10-15 21:49

      Kepiniams mes naudojame natūralaus skonio filadelfijos, arba Lidlo. Kitokių nelabai esame bandę, bet nemanau, kad būtų kažkas blogai. Na svarbu nenaudoti kokio grybų skonio. 😀

      Atsakyti
  2. Ingrida parašė:
    2020-02-18 19:53

    Nuostabus receptas! Puikiai pavyko, ačiū!

    Atsakyti
    1. Marius parašė:
      2020-02-25 20:50

      Smagu girdėti! 🙂

      Atsakyti
  3. Giedre parašė:
    2020-12-09 7:27

    Laba diena.Kokio riebumo grietine naudojat,ar nesvarbu?

    Atsakyti
    1. Marius parašė:
      2020-12-16 14:34

      Aš naudojau 30proc., bet manau nėra labai svarbu. 🙂

      Atsakyti
  4. Ieva parašė:
    2020-12-29 16:33

    O kremą reikia maišyti ranka ar galima elektrinį mikserį naudoti?

    Atsakyti
    1. Marius parašė:
      2020-12-29 19:05

      Galima ir mikseriu 🙂

      Atsakyti
  5. Vaida parašė:
    2024-02-25 18:32

    Gaminau jau daug kartų, naudoju rikotos sūrį ir labai skaniai gaunasi. Mano mėgstamiausias!

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Įvertinimas




Populiarūs receptai
  • orkaiteje kepta kalakuto krutinele
    Kalakuto krūtinėlė orkaitėje
    • 2018-01-25
  • Neapolietiska pica (maz)
    Neapolietiška pica
    • 2017-05-23
  • Slyvu-pyragas-mazas
    Slyvų pyragas pagal The New York Times
    • 2017-08-29
Social Links
Mano naujausias video receptas – naminiai ledai tik iš 4 ingredientų!!!
https://www.youtube.com/watch?v=q-qB8ykO3M8

Prenumeruoti

Užsiprenumeruokite naujausius receptus tiesiai į savo el. pašto dėžutę!

Maisto Kelionės
  • Salotos
  • Pusryčiai
  • Į spintelę

Input your search keywords and press Enter.